Om oss

Firmaet:

Knutsen Maskin a.s ble etablert som et selvstendig firma etter fisjon i 1987, men har tradisjoner i kran og maskinsalg med tilhørende aktiviteter som service og deler siden 1947. I tillegg til salg av nye produkter er brukthåndtering og eksport er en naturlig del av Knutsen Maskin a.s. Firmaet flyttet 3. April 2006 til nye, trivelige lokaler på Jessheim, like ved Gardermoen.

Forretningsidé:

Vår forretningsidé er å forsyne det norske markedet med TADANO mobilkraner, UNIC Furukawa minikraner, Tjenester for Atlas (Terex-Atlas) gravemaskiner og alle typer anleggsmaskiner, Hammelmann og Oertzen høytrykkspumper, Wylie System lasteindikatorer og veiesystemer samt Möve førerstoler. I tillegg tilby dele-, service og reparasjonstjenester på alle typer store gaffeltrucker og tømmertrucker.Ansvarlig leder, Sakkyndig virksomhet:

Viggo Lund (Daglig leder)
Direkte kontor: 63 94 67 00
Epost: viggo@kmaskin.no

Kategorier:

G1, G2, G3, G4, G6, G7, G8, G9, G10, G11,
T1, T2, T3, T4, T5, T6, T8,
M1, M2, M3, M4, M5, M7,
P1, P2, P3,
HX,
KX,
AB

 

Startbank:

Vi er godkjent leverandør i StartBANK Leverandørregister.

 

Produkter:

TADANO: Vi har representert japanske Tadano siden 1970 med terreng og langchassis kraner. Da de kjøpte tyske Faun i 1990, fikk vi et tilskudd med allterreng kraner som stadig vinner større markedsandeler. TADANO representerer det beste fra "to verdener".

Unic (Furukawa): For minikraner fra Unic Furukawa tilbyr Knutsen Maskin AS alle tjenester innen salg, service og deler. Et fullblods japansk produkt med historie helt tilbake til 1946. Selges under merkenavnet Unic i Europa, da Unic Cranes Europe er distributør til 27 europeiske land. 

Atlas: Knutsen Maskin AS server det norske markedet med tjenester for Atlas gravemaskiner (Terex – Atlas). Disse maskinene er godt representert i det norske anleggsmarkedet, og er spesielt godt kjent for utmerket stabilitet og lettbetjent hydraulikk. Vi tilbyr også servicetjenester for alle typer anleggsmaskiner av andre merker etter behov.

Truck (alle typer): Vi tilbyr delelevaranser, service- og reparasjonstjenester på alle typer trucker og truckrelatert utstyr. Vi har egne ansatte og tilbyr landsdekkende service- og reparasjonstjenester.

Hammelmann: Hammelmann høytrykks(vann)pumper er en sidegren av vår virksomhet. Vi har representert denne tyske fabrikken siden 1967, markedsrettet mot shipping, verft og treforedling i mange år. I dag hvor 3000-bars teknikk er tilgjengelig kan blant annet maling og lakk fjernes mer effektivt enn ved sandblåsing. Betongdemolering med vann er også høyeffektivt. Miljø er et stikkord for dette produktet.

Oertzen: I tillegg til Hammelmann har vi også Oertzen høytrykkspumper og vaskesystemer med både varmt og kaldt vann. Pumpene kan leveres med trykk ifra 170 - 1.000 bar.

Wylie: Vi har siden 70-tallet levert Wylie Systems lasteindikatorer og veiesystemer for kraner og maskiner med variable løfteevner og arbeidsradius. Wylie Systems er en stabil og anerkjent engelsk leverandør til mange kranfabrikker over hele verden.

Möve: Vi er importør og forhandler for Møve førerstoler som er ergometrisk utformet og kan i tillegg leveres med både 3 og 4 punkts sikkerhetsbelter. Produktspekteret er mangfoldig og tilbyr løsninger til de fleste behov. Førerstolene er videreutviklet for det krevende norske markedet og spesialdesignet for bruk i harde maritime miljø, bl.a. i Redningsselskapets fartøyer og i Forsvares kommandofartøyer.

Løfteutstyr: Knutsen er leverandør av høykvalitets løfteutstyr fra Perma. Fiberstopper, rundslings, sjakler, jekketaljer, jekkestropper etc.